hromozvod

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prvá akcia.

 

Pohonné hmoty.

Dnes som zase musel zvolať náš spolok na ochranu výsledkov prace. Neviem či je to plnenie sľubov poskoka cachtickej panej, alebo živánstvo iného huncúta, ale cena benzínu a nafty ide stále dole. Keďže pre nás sú výsledky krvopotnej prace sväté, nemienime sa len tak nečinné pozerať ako sa pod cenou predáva to drahocenne čierne zlato. Všetci členovia sme jednohlasne podpísali petíciu za zvýšenie cien dotyčnej komodity, ktorú chceme poslať poskokovy cachtickej panej. Chceme zakúpiť malý autobus a Slovensko ( možno aj okolité krajiny) obchádzať z dotyčnou petíciou k podpisom. Ale ešte pred tým chceme osloviť železničiara a Mikuláša aby vystupovali s malým prejavom na týchto mítingoch a tak podporili naše úsilie. Pre zvýšenie účasti sme sa rozhodli podávať guľáš a samozrejme pivo.
Predpokladáme že tak ako pri posledných voľbách, aj nám by sa podarilo zmagorit pospolitý lúď k odvážnemu činu sebaobetovania.
Máme v úmysle požiadať aj o podporu našu pobočku v UK, aby sme petíciou oslovili čo najväčší počet motoristov a iných istov. Žiaľ doposiaľ sa nám nepodarilo nadviazať spojenie s dotyčnou pobočkou. Vyzerá to tak že naša technika nieje kompatibilná.
Ale v úsilí nepoľavíme, to sľubujeme.

Práci česť.

Spolok | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014