hromozvod

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Založenie spolku.

Po dlhom uvažovaní som sa rozhodol že založím spolok na ochranu výsledkov krvopotnej prace. Je pravda že v niektorých prípadoch je to už neskoro, ale o to sú zostavajúce výsledky cennejšie. Sídlo sme si s ostatnými členmi zvolili na chate maRICa.
Prvé zasadanie prebehlo bez akéhokoľvek incidentu pod mojou taktovkou. Jednohlasne, nie jednomyseľne som bol zvolený za predsedu. Tajomníkom sa stal brat Fritz a pokladníkom druhy brat Majkl. Zatiaľ posledným členom, pre pokoj v rodine, sa stal sused Mongo Bongo. Pôvodne pochádza zo Zimbabve, študoval tu a keďže počas štúdii jeho dedinu vyplienili kobylky a nemal sa kde vrátiť tak ostal tu. V tomto zložení sme dokonca nechtiac aj antirasisti. Ja z Fitzom sme belosi, Majkl je po žltačke a ozname z daňového úradu o kontrole žltý jak Číňan a Monga Bonga by isto nikto inde nezaradil inde ako k negrom.
Členské sme ustanovili na sto korún na jedno zasadanie. Z čoho vypláva že výška mesačnej známky bude vypočítaná z poctu zasadaní a kurzovej straty. Na zaver nášho ustanovujúceho valného zhromaždenia som mal krátky asi dvojhodinovky prejav o mojej osobe v tretej osobe. Po honosnom obede pozostávajúcom z troch chodov ( prichoď, guľaš, odchod) sme sa v pokoji rozišli do kruhov svojich rodín.
Ráno mi síce suseda Mongo Bongova neodpovedala na pozdrav, len prehodila par slov s mojou polovičkou, podľa pohľadov, na moju adresu, ale o mňa ani ocami nezavadila.
Ja pevne verím že po niekoľkých zasadaniach si zvykne a bude na pozdrav slušne odzdravovať.
Ďalšie zasadanie dohodneme telefonicky podľa potreby.

Spolok | stály odkaz

Komentáre

  1. Mňa by teda zaujímalo
    či okrem schválenia členského bol na programe ustanovujúcej schôdze aj iný bod ..:)
    publikované: 13.01.2007 20:29:46 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. odpoveď
    A čo dvojhodinový prejav.
    publikované: 13.01.2007 21:42:53 | autor: gogo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014